KREMLJ PORUČIO RUSIMA KOJI SU OTIŠLI NAKON RATA: Ne vraćajte se u Rusiju

Novosti online

21. 03. 2024. u 18:26

RUSKI građani koji su nakon specijalne vojne operacije otišli i zauzeli neprijateljsku stranu neka se ne vraćaju u Rusiju, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

КРЕМЉ ПОРУЧИО РУСИМА КОЈИ СУ ОТИШЛИ НАКОН РАТА: Не враћајте се у Русију

Foto Tanjug

- Ako ste pažljivo slušali predsednika Rusije Vladimira Putina, evo šta je suština njegovih izjava: među onima koji se ne slažu ima onih koji ostaju uz svoju domovinu. A ima i onih koji su postali neprijatelji. Bukvalno su zauzeli poziciju neprijatelja svoje zemlje. To su oni drugi. Oni ovde nisu dobrodošli, to je sigurno - rekao je Peskov za izdanje „Argumenti i činjenice“.

On je još poručio da će izdajnici koji počnu da ratuju protiv Rusije biti uništavani, ali nema ih mnogo.

Portparol je, pored toga, uveren da će komunikacija Rusa i Ukrajinaca na kraju biti obnovljena.

Foto: Sergei Karpukhin/Pool photo via AP

Prema njegovim rečima, tradicionalne vrednosti su za Rusiju bukvalno pitanje života i smrti. Peskov je dodao da je „potrebno u najboljem smislu ove reči promovisati porodicu, natalitet, mnogodetne porodice“.

Prethodno je ruski lider Vladimir Putin na proširenoj sednici kolegijuma Federalne službe bezbednosti izjavio da će Rusija kažnjavati izdajnike ma gde da su, bez zastarevanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)