IZDAJNICI, NE VRAĆAJTE SE U RUSIJU: Peskov se oštrim rečima obratio sunarodnicima koji su otišli

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

21. 03. 2024. u 18:07

RUSKI građani koji su nakon specijalne vojne operacije otišli i zauzeli neprijateljsku stranu neka se ne vraćaju u Rusiju, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

ИЗДАЈНИЦИ, НЕ ВРАЋАЈТЕ СЕ У РУСИЈУ: Песков се оштрим речима обратио сународницима који су отишли

Foto: Printskrin Youtube/ BBC News

- Ako ste pažljivo slušali predsednika Rusije Vladimira Putina, evo šta je suština njegovih izjava: među onima koji se ne slažu ima onih koji ostaju uz svoju domovinu. A ima i onih koji su postali neprijatelji. Bukvalno su zauzeli poziciju neprijatelja svoje zemlje. To su oni drugi. Oni ovde nisu dobrodošli, to je sigurno -  rekao je Peskov za izdanje „Argumenti i činjenice“.

On je još poručio da će izdajnici koji počnu da ratuju protiv Rusije biti uništavani, ali nema ih mnogo.

Portparol je, pored toga, uveren da će komunikacija Rusa i Ukrajinaca na kraju biti obnovljena.

Prema njegovim rečima, tradicionalne vrednosti su za Rusiju bukvalno pitanje života i smrti. Peskov je dodao da je „potrebno u najboljem smislu ove reči promovisati porodicu, natalitet, mnogodetne porodice“.

Prethodno je ruski lider Vladimir Putin na proširenoj sednici kolegijuma Federalne službe bezbednosti izjavio da će Rusija kažnjavati izdajnike ma gde da su, bez zastarevanja.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI -  Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu