"SVE ĆEMO IH POBITI, NE BRINITE": Oglasila se Rusija, francuski vojnici nisu dobrodošli

Novosti online

21. 03. 2024. u 11:30

RUSKE snage će uništiti sve francuske vojnike koji se pojave na ukrajinskom tlu, izjavio je zamenik predsednika Državne dume Petar Tolstoj u intervjuu za francusku televiziju BFMTV.

СВЕ ЋЕМО ИХ ПОБИТИ, НЕ БРИНИТЕ: Огласила се Русија, француски војници нису добродошли

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Sve ćemo ih pobiti, ne brinite - rekao je Tolstoj na čistom francuskom jeziku i dodao da Francuska mora da bude svesna posledica svojih odluka.

- Ideja o slanju francuskih vojnika u Ukrajinu završiće se tako što će kovčezi prekriveni francuskim zastavama stići na aerodrom Orli u Parizu. A Makron neće doći po njih - istakao je Tolstoj.

Rusku Federaciju "nije briga za Makrona i njegove granice", koje je rekao da nema kad se radi o pomoću Ukrajini, ukazao je Tolstoj, ocenivši da takve izjave fracuskog predsednika liče na izazivanje trećeg svetskog rata.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!