VAZDUŠNI NAPAD IZRAELA U BLIZINI DAMASKA: Podrška Irana sirijskom režimu Bašara el Asada razlog za raketiranje

Novosti online

19. 03. 2024. u 07:31

IZRAEL je danas iz vazduha lansirao rakete na nekoliko vojnih ciljeva u blizini Damaska i napravio „materijalnu štetu“, saopštilo je ministarstvo odbrane Sirije. Vazdušna odbrana Sirije je presrela neke od izraelskih raketa i oborila ih, prenosi Rojters.

ВАЗДУШНИ НАПАД ИЗРАЕЛА У БЛИЗИНИ ДАМАСКА: Подршка Ирана сиријском режиму Башара ел Асада разлог за ракетирање

Foto: Jutjub/RT

Podrška Irana sirijskom režimu Bašara el Asada i libanskoj grupi Hezbolah uzrokovali su česte vazdušne napade Izraela koji namerava da umanji vojnu moć Teherana u tom regionu.

Skoro 10 pripadnika Iranske revolucionarne garde je ubijeno u ovim napadima u Siriji od decembra, što je navelo Iran da šalje manje pripadnika garde u tu državu.

Broj vazdušnih napada Izraela porastao je od 7. oktobra kada je napadnut od strane Hamasa.

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!