MELANŠON O PRETNJAMA PARIZA MOSKVI: Zamisliti da je moguće dobiti rat protiv Rusije znači biti odvojen od stvarnosti

Novosti online

04. 03. 2024. u 16:00

LIDER stranke „Nepokorena Francuska” Žan-Lik Melanšon izjasnio se protiv ratoborne retorike francuske vlasti i govorio o potrebi prevođenja privrede na ratne osnove.

МЕЛАНШОН О ПРЕТЊАМА ПАРИЗА МОСКВИ: Замислити да је могуће добити рат против Русије значи бити одвојен од стварности

Foto: AP Photo/Francois Mori/Profimedia/Ilustracija

Zamisliti da je moguće dobiti rat protiv Rusije znači biti odvojen od stvarnosti, naglasio je političar, govoreći na konferenciji pod nazivom „Politički trenutak: Rusija/Ukrajina“

Prema njegovim rečima, predstavnici francuskog biznisa su se, nakon uvođenja antiruskih sankcija od strane Evropske unije, žalili da su Rusi naučili da sami proizvode mnogo roba koje su ranije kupovane iz EU, a ostatak proizvoda je sada naručen. iz Kine.

- Dakle, politika ekonomske represije je donela nula rezultata i imala je upravo suprotan efekat od onoga što smo želeli da uradimo - rezimira Melanšon.

On je takođe primetio da je Francuska u vazalnom odnosu sa Sjedinjenim Državama, koji primenjuje princip eksteritorijalnosti zakona.

- To znači da ako udišete isti vazduh kao Amerikanci, dugujete im nešto za to - objasnio je on.

Za dve godine ukrajinskog sukoba Zapad je uspeo da uradi dve stvari: da ojača rusku ekonomiju i poboljša odnose unutar bloka BRIKS, ističe Melanšon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!