„KOLEGE IZ NATO PAKTA UHVAĆENE NA DELU“: Lavrov o razgovoru nemačkih oficira o mogućem gađanju Krimskog mosta

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

01. 03. 2024. u 18:12

MINISTAR spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov prokomentarisao je curenje snimka razgovora nemačkih oficira o mogućem gađanju Krimskog mosta rekavši da su kolege iz NATO-a uhvaćeni na delu, te da je nejasno kako će nemačke vlasti to objasniti svojim građanima.

„КОЛЕГЕ ИЗ НАТО ПАКТА УХВАЋЕНЕ НА ДЕЛУ“: Лавров о разговору немачких официра о могућем гађању Кримског моста

Foto AP

- Sa jedne strane je to neverovatno, ali sa druge i nije baš. Ne znam kako to drugačije da kažem, ali oni su sada uhvaćeni na delu. Ne znam kako će objasniti svojim građanima sve to -rekao je Lavrov na Diplomatskom forumu u Antaliji.

On se osvrnuo na deo razgovora nemačkih oficira kada su rekli da je potrebno „što lukavije“ smisliti način kako da se Ukrajini dostave rakete za gađanje Krimskog mosta i skladišta vojne opreme zapitavši: „Da li oni uopšte razumeju o čemu pričaju?“.

Lavrov je takođe rekao i da Rusija veoma dobro zna šta sve NATO vojnici rade u Ukrajini, da se pretvaraju kao da su strani plaćenici ili se čak oblače u ukrajinske uniforme.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS - Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!