U NOĆI NJENOG NESTANKA VIĐEN JE MUŠKARAC: Najbolja drugarica Ane Knežević za "Novosti" (VIDEO)

Марко Колашинац
Marko Kolašinac

15. 02. 2024. u 20:02

NE znamo šta joj se dogodilo, ali znamo da nikada ne bi otišla sama. Neko joj je nešto uradio. Pokušavam da razumem ko bi joj mogao nauditi i zašto.

У НОЋИ ЊЕНОГ НЕСТАНКА ВИЂЕН ЈЕ МУШКАРАЦ: Најбоља другарица Ане Кнежевић за Новости (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ovako za "Novosti" priča najbolja drugarica Ane Knežević (40) koja je misteriozno nestala u Madridu i kojoj se 2. februara gubi svaki trag.

- Ana je rođena u Kolumbiji. Živela je u Americi mnogo godina sa njenim mužem koji je iz Srbije. Ona je američki državljanin već 20 godina. Došla je u Madrid 27. decembra 2023. Već je putovala tamo nekoliko puta tokom prošle godine - kaže njena najbolja drugarica Sara Ramou za "Novosti".

Ana je u decemru 2023. otišla da živi u Španiju, nakon što se razvela od Davida Kneževića, čoveka iz Srbije. Par je do tada živeo na Floridi, vodili su uspešan posao sa računarima i softverskim komponentama.

Ona kaže da je Ana bila u procesu razvoda i navodi da se nije dogodilo ništa traumatično, osim što je to bila uobičajena stresna situacija, kada se odvajate od svog partenra.

Foto: Printskrin/Društvene mreže

- Bili su u braku 13 godina. Očigledno je bilo stresno, ali ne mogu da kažem da se desilo nešto što neočekujete u toku razvoda. Bila je sa mnom u Austriji od 17. do 21. januara i tada sam je poslednji put videla. Plan je bio da je posetim u Madridu 8. februara i htela sam da ostanem 12 dana. Planirali smo da putujemo, istražujemo grad i okolna mesta i druge gradove poput Barselone - govori nam Sana.

Kako navodi, čule su se poslednji put 2. februara, istog dana kada je i nestala.

- Pričali smo o uobičajenim stvarima, ništa nije slutilo da će se ovo desiti. Lepo je provodila taj dan, bila je u Madridu, tražila novi stan. Pričala mi je o njenom predstojećem putu za Barselonu na koji je planirala da ide 5. februara. Poslednji put sam pričala sa njom 2. februara uveče, tada je i poslednji put viđena u blizini stana koji je iznajmljivala. Nakon toga niko je nije video - kaže Sana.

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Sledećeg dana je primila "veoma čudne tekstualne poruke sa njenog telefona" i smatra da ih nije Ana poslala.

- U njima se navodi da je srela nekog muškarca u Madridu koji joj je prišao i rekao da je vodi na vikendicu udaljenu dva sata od Madrida. Rekla mi je da će biti nekoliko dana tamo i da neće biti dometa, tako da neće moći da me kontaktira sve dok se ne vrati u grad. To je bila veoma bizarna poruka, Ana to nikada ne bi uradila. Zabrinula sam se istog trenutka i pokušala da je kontaktiram, ali moje poruke nikada nisu došle do nje - priča Sana.

Kaže da se to desilo u subotu popodne i da Ana ne bi napustila Madrid i išla bilo gde, jer je imala planove da putuje u Barselonu u ponedeljak ujutru.

Foto: Privatna arhiva

- U noći njenog nestanka viđen je muškarac u zgradi u kojoj je živela koji je došao i isprskao sprejem nadzorne kamere ispred i unutar zgrade.To je bilo 30 minuta pre nego što je poslednji put viđena - zaključuje Sana za "Novosti".

Podsetimo, španska policija obaveštena je o Aninom nestanku i za njom se traga, a o čitavom slučaju obavešten je i FBI.

Bivši muž Ane Knežević, kako tvrde njeni prijatelji, vratio se u Srbiju sa Floride. Oni kažu da je Anin bivši muž "pobegao" nakon što su ga zamolili za pomoć oko njenog pronalaska.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave