PUTIN NIKAD NIJE PRETIO NUKLEARNOM BOMBOM Lavrov: Bilo bi interesantno zaviriti u glavu tim ljudima

Novosti online

18. 01. 2024. u 14:02

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin nijednom nije pretio nuklearnom bombom za razliku od Zapada, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov na godišnjoj konferenciji za novinare.

ПУТИН НИКАД НИЈЕ ПРЕТИО НУКЛЕАРНОМ БОМБОМ Лавров: Било би интересантно завирити у главу тим људима

Foto: EPA

Upitan da li se situacija u svetu kreće ka istoj situaciji koja je bila za vreme Kubanske krize, Lavrov je rekao da se o tome dosta govori u raznim tok-šou programima i političkim skupovima.

Ruski ministar je podsetio na izjave nekih bivših visokih vojnih američkih zvaničnika, između ostalog komandanta američkih snaga u Evropi Bena Hodžisa o tome kako na Krimu treba uništiti svaku mogućnost da tamo postoji ruska flota.

- Bilo bi interesantno zaviriti u glavu tim ljudima. Baš bih želeo da vidim da li su oni provokatori ili misle da će nam klecati kolena? I niko ih ne opominje. Svi samo govore da Putin preti nuklearnom bombom, mada to nikada nije bilo izgovoreno, za razliku od Evropljana i Amerikanaca - rekao je Lavrov.

 

BONUS VIDEO: ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!