USPELI DA PREVARE SMRT: Kako je za 90 sekundi evakuisano gotovo 400 putnika iz japanskog aviona u plamenu (FOTO)

Novosti online

02. 01. 2024. u 14:21 >> 16:06

SVIH 379 putnika i članova posade iz aviona Japan Airlines-a, koji se zapalio na aerodromu u Tokiju nakon sudara, evakuisano je za 90 sekundi.

УСПЕЛИ ДА ПРЕВАРЕ СМРТ: Како је за 90 секунди евакуисано готово 400 путника из јапанског авиона у пламену (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP photo

Oni su evakuisani za samo 90 sekundi pre nego što je plamen progutao trup aviona, saopšteno je iz vatrogasne službe.

Iako se na dramatičnim snimcima vidi kako plamen guta avion koji se kreće po pisti, svi koji su bili u njemu bezbedno su evakuisani.

Prilikom evakuacije, koja je trajala svega 90 sekundi, putnici i članovi posade koristili su vazdušne tobogane koji se koriste u hitnim slučajevima.

U erbasovom avionu A350-900 bilo je ukupno 379 ljudi.

Do incidenta je došlo na aerodromu Haneda kada se putnički avion prilikom sletanja sudario sa avionom japanske obalske straže.

Prilikom sudara poginulo je pet članova posade aviona obalske straže, koji su krenuli da dostave pomoć žrtvama razornog zemljotresa, prenose japanski mediji.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: VAZDUŠNI NAPAD NA STAMBENI KOMPLEKS: Izraelci bombardovali stambene zgrade u Kan Junisu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!