RUSKO MEHANIČKO ČUDOVIŠTE: Pogledajte kako se Rusi hvale "Suhojem" pete generacije

Novosti online

11. 08. 2023. u 19:20

RUSKA državna korporacija "Rosteh" objavila je fotografiju na kom je lovac pete generacije Su-57 prikazan kao mehaničko čudovište - robotizovani soko.

РУСКО МЕХАНИЧКО ЧУДОВИШТЕ: Погледајте како се Руси хвале Сухојем пете генерације

Foto: Printscreen

- Odlučili smo da predstavimo naše najupečatljivije naoružanje u vidu fantastičnih mehanizovanih čudovišta kako bismo odrazili njihovu prirodu. Predstavljamo vam prvu ilustraciju višenamenskog lovca pete generacije Su-57, koji je kreirala OVK - piše na Telegramu.

Iz "Rosteha" su naveli da se 90 odsto ruske vojne opreme koja se koristi na frontu u Ukrajini proizvodi u preduzećima "Rosteha".

Borbeni avion je predstavljen u obliku ptice grabljivice.

- Su-57 je soko Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije - pišu iz "Rosteha".

Iz te ruske kompanije tvrde da su jedna od prepoznatljivih osobina ovog lovca super-manevarske sposobnosti, i da je sposoban da stekne prevlast u vazduhu, kao i da preciznim udarima pogađa kopnene ciljeve.

- Brzi duh predatora svakako odražava karakter ove mašine - kažu iz korporacije.

BONUS VIDEO: Ruski vojnici izvode borbene vežbe na poligonima blizu linije fronta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!