U PENZIJU S MILION DOLARA: Kamiondžija okačio radničke cipele o klin, pa dobio na lutriji

A. V. V.

07. 08. 2023. u 12:10

KAMIONDžIJA Pol Bašo iz Masačusetsa ni u najluđim snovima nije mogao da sanja da će mu odlazak u penziju biti tako srećan. Samo tri dana nakon što je obavestio šefa da posle 20 godina provedenih na točkovima ide u zasluženu penziju, uplatio je tiket na lutriji i osvojio džekpot od milion dolara! Šanse za dobitak bile su jedan prema 1.008 miliona.

У ПЕНЗИЈУ С МИЛИОН ДОЛАРА: Камионџија окачио радничке ципеле о клин, па добио на лутрији

Printskrin

- Rekao sam supruzi da postoje tri stvari u životu za koje nisam mislio da će se desiti, a do sada su se ostvarile samo dve. Jedna od njih bila je i da "Patrioti" osvoje Superbol. Lutrija je bila treća, pa sada imam sve tri - ispričao je srećni dobitnik.

Bašo je rekao da je uzbuđen što će iskoristiti deo svog dobitka na lutriji da putuje. Pošto je pokupio dobitak u gotovini, vratio se na posao gde je radio još dve nedelje koliko mu je ostalo do penzije. Nikome nije rekao da je osvojio premiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove