HOLANDSKI premijer Mark Rute najavio je danas da će podneti ostavku svog kabineta zbog, kako je rekao, nepomirljivih razlika unutar vladajuće koalicije osuzbijanju imigracije.

Komentari (6)

buki

08.07.2023. 13:19

@itekako - Nadam se da neće, jer bi nam to značilo dolazak na vlast SFRJ potomaka, koji svom svojom silinom mrze Srbe i Srbiju i učiniće sve da sebe obogate, a Srbe proteraju sa Balkana.

walter pravicek

08.07.2023. 06:39

IMIGRACIJA U NIZOZEMSKOJ?DA JE TO ITALIJA ILI ŠPANJOLSKA ILI MALTA BILO BI TO SVE ISTINA.TAMO BRODOVI DOVOZE BRODOLOMCE,NE U NIZOZEMSKO IAKO SU BRODOVI BAŠ IZ NIZOZEMSKE(HOLANDIJE).Izjave,objave i komunikeji na papiru,"koji sve može podnositi" političara iz ZAPADNIH DRŽAVA EU,obično nisu istina.Naime možda se više radi o instruiranju pilota iz Ukrajine,ili darova za Zelenskoga.Neki več imajo otvorene oči i uši-Još malo i sa darovima je gotovo.DAROVI političara sa novcem iz državne kase,koje političari ne napune,su"specialitet"po čitavoj EU.

Miki

08.07.2023. 07:59

Jos jedan globalista ode. Prvo je napravio neprocenjivu stetu svom narodu otimajuci obradivu zemlju zarad utopije zvane “Green Energy “. Sledeci je mali umisljeni Napoleon Bonaparta Makron. Nadam se da cemo se resiti i ovig Trudoa, stetocine Kanade.

Bonaparta

08.07.2023. 08:14

Koliko se sećam ovaj beše pre dva tri dana kod nas da nam deli pamet i "mudrolije" lidera EU, a u sopstvenoj zemlji ne može da održi vladu E takva je cela EU. Ni u sopstvenoj zemlji ne mogu da održe vlast i vladaju normalno, ali će dolaziti da nas uče pameti. U koju to EU mi idemo kada se sama EU raspada i puca po svim šavovima.