NEMAČKI kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da planira da uskoro razgovara telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i zatraži od njega da povuče trupe iz Ukrajine.

Komentari (11)

fu

10.06.2023. 13:47

Bruka i sramota,Nemacke. Zajedno,sa svojim semaforom. Ostace upamcen,kao covek,koji je prodao,i unistio svoju zemlju. A vidi se i po rejtingu,kako je omiljen.:))))) Smesan je. Misli da Putin,samo njega ceka,da mu cita lekciju,i naredjuje sta da radi? Mozes samo da sanjas,zajedno sa svojim sefovima,da ce Rusi da se povuku.

ha ha ha

10.06.2023. 13:49

Stani u red,iza Makrona.:)))) On ga vec pola godine,redovno zove. I Putin,uvek podigne slusalicu.:))) I sit se sa njime isprica. E,takav si i ti. :))))

Vladimir

10.06.2023. 14:12

Solc ? Ko je Solc ? Mislim pogresno postavljena osoba na ovako odgovorno mesto i jedino sposoban da celu Nemacku Naciju podredi Bajdenovoj Americi, a znamo sta znaci rec Podrediti ! Cudi me to od samog Nemackog Naroda. Ona bivsa ZENA na mestu kancelara to nije dozvoljavala i maksimalno se borila za Nemacku kao nezavisnu i u mnogome je to i uspevala, a ovaj poslusnik, ma NAPOLJE iz Nemacke Politike. Posrnulo-padajuci Bajden, samo se smeska kako mu Solc izvrsava zahteve i gotovo sam naredbe. Putin mu sigurno nece dozvoliti na njemu zamisljenu temu da gubi vreme !

Pandrkalo

10.06.2023. 14:44

Moras biti istinsko glup covek sa IQ broja cipela da se sramotis sa time da ides Putinu govoriti da skloni vojsku iz ukraine. Posle svega sta si izjavio i uradio protiv rusa i sto oslobadjaju ukrajinu od tvojih Nazi sledbenika.... ides takvom glupom izjavom. Putin pa sigurno jedva ceka tebe da te poslusa !!!

walter pravicek

16.06.2023. 13:11

SVI KOMENTARI SU OGLEDALO,ŠTO I TKO JESTE ŠOLC.DA JE TU ANGELA MERKEL,BIO BI LIJEP DIJALOG SA GOSPODINOM PUKOVNIKOM PUTINOM.ŠOLC SE PLAŠI,DA RUSI NE UNIŠTE SVE TIGROVE,KOJE SU DALE RAZLIĆITE DRŽAVE.ALI POMOČ JESTE SAMO "NA PAPIRU",JER UNIŠTAVANJE NE POŠTUJE:MADE IN GERMANI!GOSPODIN PUTIN IMA "ODSTOJANJE"MERENO U DUŽINI STOLA:PRIJATELJ UZ NJEGA,MALO DULJI STOL SU ONI MANJE VAŽNI,A JAKO DUGAČAK STOL(KAO KADA JE BIO U POSETI GUTERAŠ)MOGLI BI UPOTREBLJAVATI TELEFO,DA SE RAZUMOJU I NE VIČE!.VIDIT ČEMO TU POSETU!

marinko

17.06.2023. 17:46

putin zna da njihovi predci nisu nikad razgovarali sa hitlerom pa tako i gospodin putin nebi trebalo da razgovara naslednikom hitlera nema kontakta to bi bilo isponiženje za putina