RUSKI T-80BV DOKAZALI SVOJU EFIKASNOST: Nema teških ciljeva, ratne posade rade nesmetano

P. Z. S. / ria.ru

14. 05. 2023. u 21:31

RUSKI tenkovi T-80BV dokazali su svoju efikasnost u zoni specijalnih operacija, rekao je za RIA Novosti komandant tenkovskog bataljona 1. gardijske tenkovske armije Zapadnog vojnog okruga sa pozivnim znakom „Baj“.

РУСКИ Т-80БВ ДОКАЗАЛИ СВОЈУ ЕФИКАСНОСТ: Нема тешких циљева, ратне посаде раде несметано

Foto printskrin jutjub MO Rusije

-Tenk T-80BV je dobro, pouzdano, prilično moderno vozilo. Osposobljeno je za izvršavanje zadataka. Gađamo i direktnom paljbom i sa indirektnih pozicija, rekao je komandant.

On je pojasnio da svakodnevno borci u tim vozilima odlaze da uništavaju neprijateljsku ljudsku snagu, utvrđenja i topove.

-Nema teških ciljeva. Ovde smo da gađamo ciljeve. Uvek smo spremni da sprečimo neprijatelja da upadne na našu teritoriju, objasnio je Bai.

Foto printskrin telegram RVvoenkor

On je pojasnio da ekipe rade nesmetano i efikasno.

-Ovi tenkovi su dokazali svoju efikasnost u ovim uslovima. Zadovoljan sam i načinom na koji moji momci rade. Mnogo zavisi od timskog rada, zahvaljujući kome možemo da izvršavamo borbene zadatke, rekao je komandant.

BONUS VIDEO - BRODOVI, AVIONI, HELIKOPTERI, PROJEKTILI: Pogledajte snimke tokom provere Pacifičke flote Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...