POGLEDAJTE - PRIGOŽINOVA TURA PO MAGACINIMA VSU: Sve ovo u kutijama, je potpuno upotrebljivo, mogao bih da opremim milionsku vojsku (VIDEO)

P. Z. S. / riafan.ru

01. 05. 2023. u 17:40

OSNIVAČ PMC Vagner Jevgenij Prigožin ukratko je obišao skladišta u Soledaru, gde se nalazi oružje koje, kako on tvrdi, može da opremi milionsku vojsku.

ПОГЛЕДАЈТЕ - ПРИГОЖИНОВА ТУРА ПО МАГАЦИНИМА ВСУ: Све ово у кутијама, је потпуно употребљиво, могао бих да опремим милионску војску (ВИДЕО)

Foto printskrin pres sluzba kompanije konkord


Pres služba kompanije „Konkord” objavila je i odgovarajući video. Prema rečima Prigožina, ima desetine hiljada tompsona, novih, u ulju.

-Liste za pakovanje. Ukrajinci su sve to radili do 2016. godine. Poslednja provera je ovde, češće nije potrebna. Sve ovo je u kutijama, apsolutno upotrebljivo, rekao je on.

Biznismen je takođe demonstrirao mitraljeze PPŠ i PPS, automatsko oružje Degtjareva. Osnivač PMC "Vagner" je naglasio da je u stanju da naoruža milion ljudi.

-Ne treba nam ovo, zar ne? Da ostavim ovo ovde da istrune? Pisao sam svima kojima sam mogao. Nikoga nije briga. Predlažem da na “Avito” postavim objavu: menjam oružje za milionsku vojsku za artiljerijsku municiju za blisku borbu od 300 tona dnevno.

-Tri stotine tona artiljerijske i municije za blisku borbu dnevno je deset napunjenih kontejnera, što je jako malo. Ako uzmemo uslovnu grupu od 30.000, 300 tona dnevno artiljerijskih zaliha, koje su potrebne – deset kilograma po osobi dnevno. Dato nam je ne više od 1/3, što je tri kilograma. <...> Evo, zapravo, kratkog obilaska skladišta Soledara, trofeja Soledara. I drugo, ovo je zabavna matematika iz Vagner PMC-a, rekao je preduzetnik.

Ranije se Jevgenij Prigožin obratio jednom od komandanata Vagnerovog PMC-a, Lotusu, na njegov rođendan, a takođe je čestitao svima Dan međunarodne radničke solidarnosti.

BONUS VESTI - BRODOVI, AVIONI, HELIKOPTERI, PROJEKTILI: Pogledajte snimke tokom provere Pacifičke flote Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?