TRI DEČAKA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA DEVOJČICE (12): Telo pronađeno u socijalnoj ustanovi u Bavariji

Novosti online

05. 04. 2023. u 14:43

TELO devojčice (12) pronađeno je u socijalnoj ustanovi za mlade u Vunzidelu u Bavariji. Zbog njene smrti uhapšena su tri dečaka, dvojica starosti 11 i jedan od 16 godina.

ТРИ ДЕЧАКА УХАПШЕНА ЗБОГ УБИСТВА ДЕВОЈЧИЦЕ (12): Тело пронађено у социјалној установи у Баварији

Foto: EPA

Kako javlja "Bild", u utorak ujutru u 8.45, zaposleni u centru za zaštitu dece i omladine Sveti Jozef otkrio je telo devojčice. Po dolasku na mesto nesreće lekari su samo mogli da konstatuju smrt devojčice.

Nemački list navodi da se radi o seksualnom zločinu.

Prema rečima portparola policijskog štaba u Gornjoj Frankoniji, obdukcija koju je odmah naredilo javno tužilaštvo u Hofu otkrila je dokaze nemara treće strane. Zbog toga su angažovani i drugi policijski specijalisti, što je dovelo do brzog otkrivanja i hapšenja osumnjičenih.

Policija iz taktičkih razloga, navodi "Bild", prva 24 sata nije obavestila javnost da je telo pronađeno, kako bi se olakšalo prikupljanje dokaza i zaštitila deca i omladina smeštena u domu.

Podsetimo, prošlog meseca Nemačku je potresla vest o smrti male Luize koju su dve drugarice izbole u šumi.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!