NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U UZBEKISTANU: Majka bacila svoje troje dece kroz prozor stana na devetom spratu

Đ.G.

04. 04. 2023. u 08:03

GENERALNO tužilaštvo Uzbekistana istražuje okolnosti tragičnog incidenta koji se dogodio u okrugu Sergeli, 27-godišnja majka je bacila troje dece kroz prozor stana na devetom spratu, prenosi Orda Telegram kanal.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА У УЗБЕКИСТАНУ: Мајка бацила своје троје деце кроз прозор стана на деветом спрату

Foto: Profimedia

Tragedija se dogodila 3. aprila u jednoj od višespratnica, mlada žena koja je živela u stanu na devetom spratu, iz za sada nepoznatog razloga, dovela je troje dece do prozora spavaće sobe i bacila ih dole. Od zadobijenih povreda preminuli su dečaci od 4 i 5 godina i jednogodišnja devojčica, a nakon smrti dece žena je izvršila samoubistvo.

Istražitelji su otkrili da je žena živela sa suprugom u Taškentskoj oblasti u privatnoj kući. Međutim, u oktobru prošle godine u stan se uselila velika porodica, par se često svađao.

Pokrenuta su dva krivična postupka po članu „ubistvo” i „podsticanje na samoubistvo”, a okolnosti incidenta istražuju pripadnici policije.

Ranije je objavljeno da je u Jekaterinburgu majka ubila dvoje dece i izvršila samoubistvo, prenela je Gazeta.

BONUS VIDEO: SNIMCI POSLE EKSPLOZIJE - Kafić u Sankt Peterburgu u kojem je nastradao ratni izveštač i 30 osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)