POJAVIO SE SNIMAK NAVODNIH DIVERZANATA IZ BRJANSKA: Preuzeli odgovornost za napad, primećeni čudni detalji u pozadini (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2023. u 15:23

NA DRUŠTVENIM mrežama se pojavio snimak dvojice naoružanih muškaraca koji tvrde da zapravo oni stoje iza napada u Brjanskoj oblasti Ruske Federacije.

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК НАВОДНИХ ДИВЕРЗАНАТА ИЗ БРЈАНСКА: Преузели одговорност за напад, примећени чудни детаљи у позадини (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@wartranslated

Snimak je objavljen na Telegram kanalu organizacije "Ruski dobrovoljački korpus", koja ratuje na strani Ukrajine.

Oni preuzimaju odgovornost za napad.

Dogodilo se, "Ruski dobrovoljački korpus" prošao je granicu Ruske Federacije. Mi se ne borimo protiv civila niti ubijamo nenaoružane ljude. Vreme je da obični ruski građani shvate da nisu robovi. Pobunite se, borite se - kaže muškarac sa snimka.

Ipak, mnogi čudni detalji su privukli pažnju korisnika društvenih mreža.

Skrenuta je pažnja na činjenicu da su njihove uniforme previše čiste, kao i da tabla na koju pokazuje naoružani muškarac, a koja služi kao dokaz da su se probili na teritoriju Rusije, izleda kao da je tek postavljena.

Ranije danas saopšteno je da se grupa ukrajinskih diverzanata probila na teritoriju Klimovskog rejona Brjanske oblasti Rusije.

Ruski mediji javljaju da je jedan čovek poginuo, dok je ranjeno jedno dete.

Predsednik Rusije Vladimir Putin okarakterisao je ono što se dogodilo u Brjanskoj oblasti Rusije kao teroristički akt.

BONUS VIDEO: OVAKO RUSI NAVODE DRONOVE KAMIKAZE NA NEPRIJATELjSKE POLOŽAJE - Novi snimak MO Rusije iz borbe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!