NEVEROVATNA SCENA U MOSKVI: Putin na prepunom stadionu "Lužnjiki" - "Kada smo zajedno, niko nam ne može ništa" (VIDEO)

Novosti online

22. 02. 2023. u 14:42

NA STADIONU Lužnjiki u Moskvi održava se veliki koncert "Slava braniocima otadžbine" posvećen podršci učesnicima specijalne vojne operacije. Na stadion je stigao i predsednik Rusije Vladimir Putin.

НЕВЕРОВАТНА СЦЕНА У МОСКВИ: Путин на препуном стадиону Лужњики - Када смо заједно, нико нам не може ништа (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/Jutjub/The Telegraph

- Danas u okviru specijalne operacije okupili smo se na ovom prazničnom događaju, a u ovom momentu se vode borbe na našim istorijskim teritorijama za naše ljude. Naši vojnici se junački i hrabro bore. Ponosimo se njima. U njihovu čast tri puta ura. Oni treba da čuju naše pozdrave. Danas ih podržava čitava zemlja - rekao je Putin obraćajući se okupljenima.

- Ceo narod brani otadžbinu - istakao je ruski lider.

- Kada smo zajedno, niko nam ne može ništa. Za jedinstvo ruskog naroda - rekao je Putin, dok su okupljeni skandirali "Rusija, Rusija, Rusija".

Gledaocima su podeljeni trobojna ćebad i ruske zastave, a spolja su postavljeni video-bimovi za one koji nisu mogli da uđu na stadion. Tu su i poljske kuhinje u kojima se deli besplatni topli čaj, kaša i kobasice.

Uoči koncerta okupljene zabavljaju poznati ruski i beloruski umetnici.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: NOVO PUTINOVO ORUŽJE - Ruska vojska objavila moćan snimak rakete R-77

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja