RAT U UKRAJINI BIĆE REŠEN NA BOJNOM POLJU: Šef Putinove administracije o zadacima koje je postavio predsednik Rusije

Novosti online

14. 02. 2023. u 17:11

RUSIJA će u okviru specijalne operacije u Ukrajini rešiti sve zadatke koje je postavio predsednik Vladimir Putin, saopštio je zamenik šefa administracije ruskog predsednika Sergej Kirijenko.

РАТ У УКРАЈИНИ БИЋЕ РЕШЕН НА БОЈНОМ ПОЉУ:  Шеф Путинове администрације о задацима које је поставио председник Русије

Foto Tanjug/AP

-Naravno, sve zadatke ćemo rešiti na bojnom polju, svi zadaci koje je postavio predsednik biće realizovani. Pod neviđenim ekonomskim pritiskom treba, ne samo da opstanemo, ne treba samo da čekamo, već i da iskoristite ovo vreme za kapitalni razvoj, rekao je on, govoreći na maratonu „Opštinski dijalog" u organizaciji Sveruskog udruženja za razvoj lokalne samouprave.

Kirijenko je naglasio da je sada neophodno, ne samo zaštititi svoje ekonomske interese, već i iskoristiti povlačenje stranih kompanija iz Ruske Federacije za razvoj ruskih preduzeća.

-Zadaci koje je danas postavio predsednik, kao vrhovni komandant i Ministarstvo odbrane vojno-industrijskom kompleksu jedinstven je potencijal za razvoj preduzeća, za visokotehnološki proboj u nauci. Ovo vreme moramo iskoristiti za razvoj, ne treba se zaustaviti ni na sekundu, dodao je on.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - TENKOVSKI MANEVRI U LENjINGRADSKOM REGIONU:Posade u ruskim tenkovima T-90M vežbaju gađanje u pokretu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024