ČUDNA POJAVA NA NEBU: NLO snimljen blizu granice sa Rusijom - Pogledajte fenomen svetlećih kugli (VIDEO)

Novosti online

14. 02. 2023. u 15:36

STANOVNICI kineskog grada Ćićihara u severoistočnoj provinciji Hejlungđang, koja se graniči sa Rusijom, primetili su na nebu neobičan svetleći objekat.

ЧУДНА ПОЈАВА НА НЕБУ: НЛО снимљен близу границе са Русијом - Погледајте феномен светлећих кугли (ВИДЕО)

Foto: Telegram/RIA Novosti

Niz svetlećih objekata koji se brzo kreću na nebu meštani su videli juče po podne po lokalnom vremenu. Kako su kazali za lokalne medije, kugle koje su letele na početku niza su se palile, a one na kraju gasile jedna za drugom.

Meštani navode da nešto tako do sada nisu videli, a da je fenomen trajao samo nekoliko sekundi, ali su ipak uspeli da načine snimke tog nepoznatog letećeg objekta.

Kako svedoče očevici, letelica nije ispuštala nikakve zvuke, letela je veoma visoko i bila veoma jarko osvetljena.

Meteorološki biro u tom gradu nije imao objašnjenje za taj fenomen, dok su iz odseka protivvazdušne odbrane saopštili kako nije bilo nikakvih vojnih vežbi.

U poslednje vreme učestale su prijave NLO u Kini, pa su tako lokalni mediji 12. februara objavili kako je jedan viđen u provinciji Šandung na istoku zemlje, dok je jedan prijavljen i u južnoj provinciji Guangdung, u gradu Šendžen. Kineske vlasti nisu se oglašavale po ovom pitanju.

BONUS VIDEO: AURORIN PLES - Pogledajte kako polarna svetlost obasjava nebo iznad Murmanska

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije