PLJAČKAŠ UPAO U RESTORAN, GOST GA UBIO: Jeziv snimak iz Teksasa - Izrešetao ga iz blizine, pa ga overio (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2023. u 07:48

TEKSASKA policija pokrenula je masovnu poteru za gostom restorana u Hjustonu koji je ubio razbojnika, a zatim pomogao drugim opljačkanim gostima da pokupe novac.

ПЉАЧКАШ УПАО У РЕСТОРАН, ГОСТ ГА УБИО: Језив снимак из Тексаса - Изрешетао га из близине, па га оверио (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Tviter/@viralvdoz

Incident su snimile nadzorne kamere u restoranu Rančito 4 Takerija u jugozapadnom Hjustonu, a na snimku se vidi kako muškarac vadi pištolj i počinje da puca na pljačkaša.

Policija je kasnije otkrila da je razbojnik u restoran ušao sa plastičnim pištoljem.

Policija je u saopštenju za javnost navela da nije podigla optužnicu protiv čoveka koji je ubio razbojnika, ali naglašavaju da sa njim žele da razgovaraju o "njegovoj ulozi u pucnjavi", piše Gardijan.

Poručnik Vilkens je rekao da je osumnjičeni za pljačku imao 20 godina i da je tokom pljačke nosio crnu skijašku masku i crne rukavice. Prilikom ulaska u restoran, razbojnik je uperio oružje u goste i tražio im novčanike i novac. Na snimku se vidi kako jedan od gostiju poseže za nečim, a zatim vadi oružje dok osumnjičeni ide ka izlazu.

Snimak sadrži uznemirujuće scene, možete ga pogledati klikom OVDE.

Gost je u razbojnika ispalio najmanje devet hitaca i napustio lice mesta pre dolaska policije. Pedro Lopez, vlasnik restorana, tvrdi da su on i njegovi zaposleni i dalje u šoku. I drugi gosti restorana napustili su lice mesta pre dolaska policije.

- Svi su izašli iz prodavnice osim vlasnika i prodavca. Bilo bi sjajno da su se vratili na lice mesta i razgovarali sa nama ili pozvali jedinicu za ubistva. Treba da nam daju svoje izjave, posebno osoba koja je pucala i otišla - dodao je Vilkens.

Teksaski zakon dozvoljava osobi da se brani ako veruje da mu je život u opasnosti, iako granica između samoodbrane i nepotrebne sile može biti prilično nejasna.

Tomas Nikson, bivši policajac u Hjustonu, sada advokat, objasnio je za KPRC-TV da gost ima svoja prava prema zakonu Teksasa.

- Osoba na koju je pucao bila je u procesu razbojništva i stoga je njegova upotreba sile u odbrani sebe i nevinih trećih lica bila potpuno opravdana. Imao je razuman strah od ozbiljne telesne povrede ili smrti - rekao je Nikson.

BONUS VIDEO: HAOS U BELGIJI - Snimci nereda u Briselu posle pobede Maroka nad Belgijom u Kataru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)