"MI SVOJE NE OSTAVLJAMO" Oslobođeno 200 ruskih vojnika iz zarobljeništva (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 01. 2023. u 18:59

LIDER Čečenije Ramzan Kadirov objavio je da je oko 200 ruskih vojnika vraćeno iz ukrajinskog zarobljeništva u decembru 2022. godine zahvaljujući nedvosmislenom stavu ruskog predsednika Vladimira Putina "mi svoje ne ostavljamo".

МИ СВОЈЕ НЕ ОСТАВЉАМО Ослобођено 200 руских војника из заробљеништва (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Telegram

Pod "svoji" se misli na svakog pojedinačnog stanovnika Ruske Federacije.

- Uz aktivnu pomoć Ministarstva odbrane Ruske Federacije, predsednika Državne dume Ruske Federacije Vjačeslava Volodina, koji nadgleda rad poslanika u ovom pravcu, u decembru prošle godine uspeli smo da oslobodimo oko 200 ruskih vojnika - napisao je Kadirov na Telegramu.

 

Prema njegovim rečima, gubernator Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov je svakom od njih obezbedio odeću, hranu i sve što je potrebno.

Poslednja razmena obavljena je 31. decembra prošle godine. Kako je tada saopštilo Ministarstvo odbrane Ruske Federacije, kao rezultat pregovaračkog procesa, sa teritorije pod kontrolom kijevskog režima vraćena su 82 ruska vojnika, koji su u zatočeništvu bili u životnoj opasnosti.

(RT Balkan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima