"AKO BI POSTOJAO NAČIN DA RUSIJA BUDE UNIŠTENA..." Zaharova reagovala na signale iz Bele kuće - "SAD bi to odmah učinile!"

Tanjug

16. 12. 2022. u 07:25

AKO bi postojao način da Rusija bude uništena ili da bude preuzeto sve na ovom svetu, SAD bi to odmah uradile, smatra portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

АКО БИ ПОСТОЈАО НАЧИН ДА РУСИЈА БУДЕ УНИШТЕНА... Захарова реаговала на сигнале из Беле куће - САД би то одмах учиниле!

Foto: Tanjug/Alexander Demyanchuk/TASS Host Photo Agency Pool via AP

Ona je tako prokomentarisala izjavu sekretarke za štampu Bele kuće Karin Žan Pjer da, kad bi postojao način da se Rusija spreči da učestvuje u Savetu bezbednosti UN, SAD bi ga odmah iskoristile, prenosi RIA Novosti. 

- Kad bi postojao način da se zauzme sva nafta, sav gas, sve zlato, svi dijamanti, sva voda za piće i sve na svetu, oni bi to odmah učinili. Kad bi postojao način da zauzmu univerzum, i to bi takođe odmah učinili. Takvog načina, hvala Bogu, jednostavno nema - napisala je Zaharova na Telegramu.

Sekretarka za štampu Bele kuće Karin Žan Pjer izjavila je prethodno da, kad bi postojao način da se Rusija spreči da učestvuje u Savetu bezbednosti UN, SAD bi ga odmah iskoristile, prenosi RIA Novosti. 

Prema njenim rečima, SAD sada ne vide takvu mogućnost i stoga će nastaviti da traže izolaciju Moskve na međunarodnom planu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)