NOVI izveštaj je otkrio da veliki deo inventara oružja isporučenog u Avganistan Pentagon nikada nije pravilno katalogizovao, što znači da američka vojska nema pojma koliko oružja je nenamerno isporučila Talibanima kada je napustila zemlju prošle godine.

Komentari (3)

Cane

19.11.2022. 20:17

Ne znaju koja oprema je ostala ali matematiku znaju. Kako god, platice ukraina, na njima se ionako cupaju iz tih minusa. Oni im dodju kao crna rupa za to sto se proda na ilegalnom trzistu i ide u crne fondove za finansiranje obojenih revolucija, proleca i ostalog terorizma.

Walter Pravicek

20.11.2022. 10:18

Dakle O KOLIČINAMA I VREDNOSTIMA U DOLARIMA SE NE ZNA.Ali Ameri pobegoše sa svojim(tamo nađenim i oženjenima) ženama,decom,a oprema:TKO JE ŠIŠA!I to tako u svakom ratu koga izgubiše.DOSLOVNO-SVE RATOVE KOJE ZAPOČNU IZGUBIŠE.ZATO NEČE U UKRAJINU,JER TO BI BIO KRAH NATO,TE BRUKA AMERIKE DO NEBA!!!Tamo nije bilo samo oružje sa visokom tehnologijom,bile su čitave bolnice,skladišta puna hrane,materiala,odeče,cipela,i takvih kučnih potrebština.I JELI TKO ODGOVARAO?Predsednik Amerike,neki general,vođa bolnice,skladišta?NITKO.Ne kukajte,jer vama se smije čitav Svet!