MEDVEDEV: "Rusija se sama bori protiv Zapada"

Novosti online

12. 11. 2022. u 17:32

RUSIJA danas oblikuje budući svetski poredak, bori se sama protiv Zapada, štiti svoje građane i vraća teritorije svojih predaka, rekao je danas Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

МЕДВЕДЕВ: Русија се сама бори против Запада

Foto: AP - Alexei Nikolsky

 -Želim vas podsetiti da je Ruska Federacija ta koja štiti građane. Naša zemlja je ta koja se već vratila i vraća našu dedovinu, a ne obrnuto. I to će se nastaviti- napisao je Medvedev u svom Telegram kanalu.

-Sami se borimo protiv Zapada i NATO- izjavio je Medvedev.

 -Iz tog razloga su sve paralele s prošlošću uslovne ili netačne. Osmi jedne: možemo uništiti neprijateljske saveze ili moćnog neprijatelja sami- tvrdi Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!