PELOSI DOBILA NEZGODNO PITANJE: Da li je ipak vreme da se povuče?

Novosti online

08. 11. 2022. u 20:17

NAPAD na supruga predsednice Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi, Pola, imaće ulogu u njenoj odluci da li da ostane u Kongresu ili da se povuče.

ПЕЛОСИ ДОБИЛА НЕЗГОДНО ПИТАЊЕ: Да ли је ипак време да се повуче?

Foto: Tanjug AP

- Na moju odluku bi uticalo ono što se dogodilo protekle nedelje ili dve - rekla je ona za CNN Anderson Kuperu. Pod pritiskom Kupera na pitanje da li je mislila na napad na svog muža, Pelosi je rekla „Da“. Međutim, ostavila je bez odgovora pitanje da li je donela odluku da se povuče. 

Intervju je emitovan dok su Amerikanci izlazili na birališta za izbore na sredini mandata, a predviđalo se da će republikanci osvojiti većinu u Predstavničkom domu, čime bi se potencijalno okončao mandat Pelosi kao govornice. Ankete su takođe izazvale spekulacije o planovima za penzionisanje 82-godišnjakinje.

Intervju za Si-En-En bio je prvi Pelosi od napada na njenog supruga (82), koji se dogodio pre dve nedelje u rezidenciji para u San Francisku. Napadač identifikovan kao David DePape (42) upao je u kuću tražeći je, navodi FBI. Muškarac je navodno planirao da je uzme za taoca, ali je umesto toga udario njenog muža čekićem po glavi.

Pol Pelosi je podvrgnut operaciji i otpušten je iz bolnice 4. novembra. Nensi Pelosi je rekla za CNN u utorak da joj je „zaista teško“ da zna da je ona prava meta napada, ali da je njen muž „taj koji plaća cenu."

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)