MOSKVA će skrenuti pažnju na terorističke napade u Crnom i Baltičkom moru, u koje je London bio umešan, na međunarodnim platformama, uključujući Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Komentari (4)

Carica Sveta

29.10.2022. 18:00

Apsolutna podrška. Terorizam na međunarodnoj gasnoj infrastrukturi je katastrofa. Pa tako svako može sebi da da za pravo da uništava cevovode , naftovode i gssovode kako mu padne na pamet. Kao i da granatira nuklearna postrojenja, daje tehnologije i sirovine za prljavu bombu. Koristi hemijsko i biološko oružje. Svet u takvom scenariju nema mnogo vremena do kraja vrste. Svi moraju da sednu za sto i vrate se dijalogu. .

Velja

30.10.2022. 07:56

Ja bih rekao da u bilo kijem slučaju svi znaju već. Al sad, znati i priznati nisu isto. A pošto je većina svetskih vlada, a pogotvo zapadnih, sastavljena od bezkičmenjaka, biće kao i sa svim američkim i engleskim zlodelima do sada. Svi znaju i svi se prave ludi.

Jan

30.10.2022. 08:46

Takvi kao Englezi ne znaju da stanu dok ih ne lupis po nosu i ne kazes zzzzzz nisam ja... Udaris ih na drugom kraju sveta njihovim oruzjem. Nema tu ni istrage ni suda ni svadje u UN. To je sve gubitak vremena. Dok im se ne vrati istom merom i na isti nacin, takvi misle da su pametniji i superiorniji. Kako su se samo izgubili kada su im plavi slemovi bili vezani za bandere u Republici Srpskoj. Sa napastvovanjem devojaka i maltretiranjima u Banjaluci su tek stali kada su poceli da nalaze svoje vojnike po kontejnerima, ubijene.

Boban Amerika

31.10.2022. 06:35

Vrijeme je da mekusci Putin Sojgu Medvedov budu smijenjeni, game is over, pricas vice a izgubio desetine hiljada vojnika. Kadirov i sef Vagnera treba da Vas zamijene pa kud puklo da puklo .Ovako nema te autoriteta vise, sprdaju se sa Vama rade sto hoce...Ni jedan voz sa tenkovima,municijom, opremom Vi niste unisrili,ni jedan..Vi ste jouk...