BIVŠI OBAVEŠTAJAC UPOZORAVA: Zapad pokušava da produži rat u Ukrajini, SAD strahuju da bi se neprijateljstva mogla preliti na Evropu

Novosti online

26. 08. 2022. u 21:34

BIVŠI izraelski obaveštajac Jakov Kedmi uveren je da je Vašington već završio izradu najvećeg paketa vojne pomoći Kijevu.

БИВШИ ОБАВЕШТАЈАЦ УПОЗОРАВА: Запад покушава да продужи рат у Украјини, САД страхују да би се непријатељства могла прелити на Европу

Foto: Profimedia

Prema Kedmijevim rečima, SAD su jasno stavile do znanja da će nastaviti da sipaju novac u Ukrajinu za njenu dalju konfrontaciju sa Rusijom. Zapad namerno pokušava da produži sukob.

- Počela je konfrontacija sa Rusijom i to mora da se sprovede na ukrajinskom tlu. Mora da se nastavi što duže, jer ako se tu završi, preći će u drugu fazu, kada ćemo mi Zapad morati da pružimo otpor. Stoga se za ovaj sukob pripremaju nekoliko godina - rekao je Kedmi, prenosi FAN.

Foto: Printskrin

Sjedinjene Države strahuju da bi se neprijateljstva mogla preliti na Evropu. SAD i NATO će nastaviti da se pridržavaju strategije rata „do poslednjeg Ukrajinca“, navodi on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!