NASTRADALA AMERIČKA SENATORKA: Teška saobraćajna nesreća u SAD, u direktnom sudaru u Indijani poginule četiri osobe

Novosti online

03. 08. 2022. u 23:50

KONGRESMENKA Sjedinjenih Američkih Država Džeki Valorski (58) i dva člana njenog tima nastradali su u saobraćajnoj nesreći u severnoj Indijani.

НАСТРАДАЛА АМЕРИЧКА СЕНАТОРКА: Тешка саобраћајна несрећа у САД, у директном судару у Индијани погинуле четири особе

Foto: Printskrin

Valorski, koja je kongresmen iz Indijane, poginula je u sredu u saobraćajnom sudaru u blizini Elkharta. Mešu žrtvama su i dva člana njenog osoblja, kao i žena - vozač drugog vozila, sa kojim su se sudarili, preneo je Raša Tudej.

Kako je saopšteno iz kancelarije šerifa okruga Elkhart, Valorski i njeni saradnici umrli su od posledica zadobijenih povreda. Žena vozač vozila koje je direkto udarilo u njihova terenac preminula je na mestu.

Sa Džeki Valorski bili su 27-godišnji Zahari Pots iz Indijane i 28-godišnja Ema Tomson iz Vašingtona. Vozač drugog vozila identifikovan je kao 56-godišnja Edit Šmuker iz obližnjeg Napanija.

Valorski je predstavljala 2. kongresni okrug Indijane od 2013. godine. Radila je kao državni tužilac od 2005. do 2010. Pre nego što je ušla u politiku, bila je lokalni novinar, vodila je sklonište za životinje i radila u akademskoj zajednici pre nego što se preselila u Rumuniju kao misionar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)