IVANU BEZ SVESTI NAŠLI NA DNU STEPENICA: Poznati novi detalji smrti bivše supruge Donalda Trampa

Novosti online

15. 07. 2022. u 09:32

BRITANSKI Dejli mejl objavio je detalje oko smrti Ivane Tramp, bivše supruge milijardera i bivšeg predsednika Donalda Trampa, koja je u četvrtak preminula u Njujorku.

ИВАНУ БЕЗ СВЕСТИ НАШЛИ НА ДНУ СТЕПЕНИЦА: Познати нови детаљи смрти бивше супруге Доналда Трампа

Foto: Profimedia

Sedamdesettrogodišnja Ivana pronađena je u besvesnom stanju u svojoj kući u Njujorku, nekoliko sati pre nego što je trebalo da krene na zakazani termin u frizerskom salonu.

Osoblje i istražioci Ivanu su pronašli u njenoj rezidenciji na Menhetnu na dnu stepenica nešto pre 13 časova po lokalnom vremenu.

Istražioci veruju da je Ivana Tramp smrtno povređena padajući niz stepenice, nakon što je pretrpela medicinski problem, rekao je policijski zvaničnik za Dejli njuz.

Pretpostavlja se da je Ivana doživela srčani udar, piše Dejli mejl. 

Ivana je poslednji put viđena živa u sredu, u 16.30 časova po lokalnom vremenu, kada su njena domaćica i pomoćnica napustile njen dom, rekla je neimenovana osoba.

Dve osobe upoznate sa ovim slučajem izjavile su za AP da policija veruje da je njena smrt bila slučajna. Medicinska kancelarija će utvrditi zvaničan uzrok smrti.

- Bio je to veoma tužan dan, veoma tužan dan - rekao je Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke na Aper Ist Sajdu u blizini Central parka.

Ivana je provela svoje poslednje dane pripremajući se za dugo očekivani odlazak u Sen Trope u petak, a planirala je posetu svom uobičajenom frizeru na dan kada je pronađena mrtva, rekao je zaposleni u salonu za Dejli mejl.

Vest o Ivaninoj smrti prvi je podelio njen bivši suprug, bivši predsednik Donald Tramp, putem objave na svom Truth Social nalogu u četvrtak po podne.

- Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku - napisao je on.

Ivanin sin Erik potvrdio je vest o Ivaninoj smrti za Dejli mejl, rekavši u saopštenju izdatom u ime porodice: „Naša majka je bila neverovatna žena - sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i drugarica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)