OVU ŽENU JE USMRTILA AJKULA U HURGADI: Fatalan bio ulazak u more dan pred odlazak kući

Novosti online

03. 07. 2022. u 20:30

ELIZABET Sauer (68), penzionerka iz Austrije, otišla je sa svojim suprugom 2. juna na letovanje u Egipat (Hurgada), a samo dan pred polazak kući, 2. jula, usmrtila ju je ajkula.

ОВУ ЖЕНУ ЈЕ УСМРТИЛА АЈКУЛА У ХУРГАДИ: Фаталан био улазак у море дан пред одлазак кући

Foto: Fejsbuk/Die Grünen Kramsach

Naime, ona se nalazila u plićaku, kada je svom partneru rekla da će se vratiti još malo (u vodu), a nekoliko minuta kasnije, dogodio se fatalni napad.

Uznemirujuću scenu snimili su očevici, a teško povređena žena, kojoj je ajkula otkinula ruku i nogu, odmah je prebačena u bolnicu.

Međutim, prkos naporima medicinskog osoblja podlegla je zadobijenim povredama, a veruje se da je preminula od "šoka", odnosno srčanog udara kao i usled velikog gubitka krvi.

Lokalna Zelena stranka u Kramzahu u Tirolu, saopštila je da je Elizabet bila lokalni odbornik od 1998. do 2004. godine.

- Žalimo zbog odlaska aše Elizabet, koja je stradala u tragičnoj nesreći. Naše najdublje saučešće porodici! Zauvek će biti upamćena po svojoj toplini i saosećanju - naveli su oni.

Foto: Fejsbuk/Die Grünen Kramsach

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!