"MAMA, JEDU ME!" Potresna ispovest Ruskinje koja je zbog medveda ostala bez supruga i ćerke! (VIDEO)

Novosti online

22. 06. 2022. u 00:09

AVGUSTA 2011. godine, Olga Moskaljova (19) i njen očuh Igor Ciganenkov ubijeni su u jednom od najstrašnijih napada životinja ikada, u udaljenoj oblasti istočnog Sibira.

МАМА, ЈЕДУ МЕ! Потресна исповест Рускиње која је због медведа остала без супруга и ћерке! (ВИДЕО)

Foto: Free Images Pixabay

Olga i njen očuh Igor su pecali pored reke u sibirskoj divljini u Rusiji kada ih je napala medvedica. Ogromna životinja je prvo savladala njenog očuha, slomivši mu vrat i smrskavši mu lobanju. Olga je pokušala da pobegne, ali ju je medvedica stigla nakon 70 metara i zgrabila za nogu. Ženka mrkog medveda nije bila sama, sa sobom je povela i tri mladunca... Tu kreće agonija i poslednji trenuci ove devojke koja je dala užasne jednočasovne komentare o sopstvenoj smrti u tri odvojena poziva dok su je divlje životinje mučile.

Olga je uspela da pozove majku na mobilni telefon dok se dešavao napad. Tokom prvog telefonskog razgovora, Moskaljova je vrisnula: "Mama, medved me jede! Mama, to je takva agonija. Mama, pomozi!"

Njena majka Tatjana je u početku mislila da je u pitanju šala, međutim, ubrzo je shvatila užasnu istinu...

- Ali tada sam čula pravi užas i bol u Olginom glasu, i zvuke medveda koji reži i žvaće. Zamalo sam umrla od šoka - rekla je Tatjana tada.

Foto: printskrin

Igor Ciganenkov i Olga Moskaljova

Dok se životinja poigravala sa njom, ona je uspela da pozove Tatjanu nekoliko puta tokom dugotrajnog napada. Tatjana je pozvala svog muža - ne znajući da je već mrtav - ali nije dobila odgovor. Brzo je potom alarmirala policiju i rođake u selu Termalni, u blizini Petropavlovska Kamčatskog, na krajnjem istoku Sibira i molila ih da požure do mesta gde je Olga patila.

U drugom pozivu, već vidno slaba Olga je prošaputala:

- Mama, medvedi su se vratili. Vratila se i povela svoje tri bebe. Oni me... jedu.

Konačno, u svom poslednjem pozivu - skoro sat vremena nakon prvog - Olga je osetila da je na ivici smrti. Pošto su je medvedi očigledno ostavili da umre, rekla je očajnoj majci:

- Mama, više ne boli. Ne osećam bol. Oprosti mi za sve, toliko te volim.

Poziv je prekinut i to je bilo poslednje što je Tatjana čula od svoje ćerke. Pola sata kasnije, Igorov brat Andrej stigao je sa policijom i zatekao majku medvedicu kako još proždire njegovo telo. Olga je takođe bila mrtva.

Da cela situacija bude još tragičnija, Hitna pomoć je poslala šest lovaca da ubiju medvedicu i njena tri mladunca.

Uplakana Tatjana je kasnije izjavila da je Olga imala mnogo čemu da se raduje i da je srećna zbog svog života i dečka Stepana:

- Moja ćerka je bila tako zabavna. Bila je tako vesela, druželjubiva i topla - rekla je Tatjana.

Olga je bila završila muzičku školu, a samo nekoliko dana pre napada medveda dobila je vozačku dozvolu.

Foto: printskrin

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024