TOPOVI I TENKOVI U ŠKOLAMA: Ukrajinski neonacisti prava vatrene tačke u obrazovnim ustanovama

P. Z. S. / ria.ru

08. 06. 2022. u 21:40

UKRAJINSKI neonacisti opremili su uporišta oklopnim vozilima i artiljerijom velikog kalibra u tehničkim školama i školama Kremenčuga, izjavio je u sredu načelnik Nacionalnog centra za kontrolu odbrane Ruske Federacije general-pukovnik Mihail Mizincev.

ТОПОВИ И ТЕНКОВИ У ШКОЛАМА: Украјински неонацисти права ватрене тачке у образовним установама

Foto: Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

-U Kremenčugu, Poltavska oblast, u zgradama stručne tehničke škole br. 26 (ulica Čkalova) i stručne škole br. 7 (ulica Pugačeva), dečije i omladinske sportske škole (ulica Kijev) i opšteobrazovne škole br. 9 (Prihodko). ulica), neonacisti su opremili uporišta, a oklopna vozila i artiljerija velikog kalibra raspoređeni su na susednim teritorijama, rekao je on.

Ukrajinski militanti su se smestili u škole 32 i 43 u Nikolajevu, opremili vatrene tačke i artiljerijske položaje, izjavio je u sredu general-pukovnik Mihail Mizincev, načelnik Nacionalnog centra za kontrolu odbrane Ruske Federacije.

-U Nikolajevu, u zgradama škola broj 32 (ulica Oberegovaja) i 43 (Bogojavlenski prospekt), stacionirani su militanti bataljona teritorijalne odbrane, a na teritorijama su opremljene vatrene tačke i artiljerijski položaji, rekao je on.

BONUS VIDEO - PREDAJA PRIPADNIKA "AZOVA": Ukrajinski vojnici napuštaju "Azovstalj"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!