HITNO NAREĐENJE RUSIJE: Ispitati američke biolaboratorije!

Tanjug

27. 05. 2022. u 18:31

NAJMANjE četiri američke biolaboratorije smeštene su u Nigeriji, odakle su se majmunske boginje proširile na Evropu i Ameriku, izjavio je načelnik Jedinica za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu Oružanih snaga Rusije Igor Kirilov.

ХИТНО НАРЕЂЕЊЕ РУСИЈЕ: Испитати америчке биолабораторије!

Foto: Printscreen

- Prema izveštaju Svetske zdravstvene organizacije (SZO), širenje majmunskih boginja počelo je iz Nigerije - a to je još jedna država na čijoj teritoriji je Vašington razmestio svoju infrastrukturu za biološka istraživanja - naveo je on, prenosi Sputnjik.

Kirilov je dodao i da je reč o „čudnoj slučajnosti“ koju bi stručnjaci trebalo da provere i podsetio na to da je uoči izbijanja pandemije virusa korona, prema navodima evropskih i američkih medija, bilo organizovano uvežbavanje borbe protiv širenja virusa majmunskih boginja.

On je pozvao Svetsku zdravstvenu organizaciju da ispita aktivnost bioloških laboratorija koje finansira SAD u Abudži, Zariji i Lagosu i da obelodani prikupljene informacije kako bi javnost saznala istinu, navodi Sputnjik.

BONUS VIDEO - JEDAN PROJEKTIL RAZNOSI BETONSKI BUNKER: Pogledajte dejstvo ruskih haubica "Malka"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba