UHAPŠENA ŠESTORICA ZBOG UBISTVA DVE ŽENE: Užas u Pakistanu, najpre mučili, pa lišili života dve sestre

Tanjug

22. 05. 2022. u 16:14

PAKISTANSKA policija uhapsila je danas šestoricu muškaraca iz iste porodice, optuženih za ubistvo dve sestre koje su bile iz istog sela, a imale su i špansko državljanstvo.

УХАПШЕНА ШЕСТОРИЦА ЗБОГ УБИСТВА ДВЕ ЖЕНЕ: Ужас у Пакистану, најпре мучили, па лишили живота две сестре

Foto: pixabay

Policija je saopštila da su Urudž Abas (21) i Anisa Abas (23) mučene i ubijene iz vatrenog oružja u okrugu Gudžrat u provinciji Pendžab, na granici sa Indijom, preneo je AP.

Dve žene su navodno ubijene, jer su odbile da dovedu u Španiju svoje muževe, rođake iz prinudnih brakova.

Policajac Ataur Rehman rekao je da su optužbe za ubistvo podignute protiv brata žrtava, strica po očevoj strani, oba muža rođaka i oba tasta.

Dvojica nepoznatih osumnjičenih i još jedan rođak koji su, takođe, optuženi za ubistvo, i dalje su na slobodi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!