VANZEMALJCI U AMERIČKOM KONGRESU: Pentagon javno predstavio dosad skrivene snimke NLO-a (VIDEO)

D. N.

17. 05. 2022. u 18:44

Neidentifikovani leteći objekti (NLO, ili UFO, kao engleska skraćenica) već dugo vremena izazivaju veliku pažnju, a danas je u američkom Kongresu o tome održano javno saslušanje tokom kog su pokazani i dosad skriveni snimci koje je napravila vojska Sjedinjenih Američkih Država.

ВАНЗЕМАЉЦИ У АМЕРИЧКОМ КОНГРЕСУ: Пентагон јавно представио досад скривене снимке НЛО-а (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

Skot Brej, zamenik direktora obaveštajne službe američke mornarice je, uz kolegu Ronalda Multrija, koji predsedava novom radnom grupom američkog Ministarstva odbrane, zaduženom za obaveštajni rad i bezbednost, predstavio podkomitetu Kongresa neke od zapažanja američke vojske na pomenutu temu.

Tom prilikom su i pokazali snimke koji su dosad bili nepoznati široj javnosti.


Ovo saslušanje se desilo povodom dokumenta o 140 primera "neidentifkovanih fenomena u vazduhu" koje su američki vojni piloti zabeležili od 2004. do sada. 


- Mi znamo da su se naši članovi (vojske SAD) susreli sa ovim fenomenima, a pošto oni (fenomeni) predstavljaju potenijalni rizik za letove, a i generalno predstavljaju potencijalni rizik, veoma smo posvećeni da utvrdimo njihovo poreklo - rekao je Multri.

Skot Brej i Ronald Multri pred američkim Kongresom govore o saznanjima američke vojske o neidentifikovanim letećim objektima (NLO) / Foto: Tanjug/AP

Iako se pojava NLO-a često u javnosti vezuje i za vanzemaljce, Brej je pred Kongresom istakao da američka vojska za sada nema dokaza da oni postoje.


- Kada je reč o materijalima koje posedujemo, mi ih, zapravo i nemamo takvee da bismo mogli da kažemo da se tu "sigurno radi o nečemu što nije ovozemaljsko po svom poreklu". Ne, to nemamo. Ali, postoje zasad neobjašnjene pojave. Za njih, prosto, imamo premalo podataka, a ono što imamo, još nas nije dovelo do objašnjenja ovih pojava - istakao je Skot Brej, zamenik direktora obaveštajne službe američke mornarice.


Pred vama se nalazi i kraći snimak sa tog javnog saslušanja u američkom Kongresu, na kome možete videti i neke od dosad skrivenih snimaka NLO-a koje su napravili pripadnici vojske SAD, a koje je Brej predstavio javnosti:

Bonus video: Najnovije bespilotne letelice - dronovi koji čuvaju srpsko nebo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)