PREGOVORI U TOKU: Ruski i ukrajinski vojnici u kompleksu Azovstalja "seli za sto"

Tanjug

16. 05. 2022. u 13:27

RUSKI vojnici pregovaraju sa ukrajinskom stranom u kompleksu čeličane Azovstalj, potvrdio je danas komandir brigade "Istok" samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Aleksandar Hodakovski.

ПРЕГОВОРИ У ТОКУ: Руски и украјински војници у комплексу Азовстаља сели за сто

U katakombama "Azovstalja" nalazile su se laboratorije / Foto AP

Hodakovski je pojasnio da je grupa od devet ukrajinskih vojnika izašla iz jednog tunela koji vodi iz kompleksa čeličane Azovstalj.

- U toku je aktivna faza pregovora. Kako se ispostavilo, grupa koju smo presreli je deo značajnije formacije koja ostaje u Azovstalju. Nekoliko naših vojnika i oficira je zajedno sa tom grupom koja je izašla iz tunela sa belim zastavama. Svi su ponovo ušli u tunel kako bi pregovarali, ali rezultati pregovora još nisu poznati - rekao je Hodakovski za TV kanal Rosija 1, prenosi Sputnjik.

BONUS VIDEO:

VOJSKA DNR NA PRILAZU AVDEJEVKI: Pregled napuštenih položaja Ukrajinaca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

FIFA PUŠTA RUSE DA IGRAJU! ALI, TU JE NOVI USLOV: Ekipa ne može da se zove reprezentacija Rusije već ovako!