IZ TORINA NA FRONT: Pobednik Evrosonga ide na prvu liniju u Ukrajini

Novosti online

15. 05. 2022. u 23:13

GRUPA Kaluš orkestar pobedila je sinoć na "Evroviziji" u Torinu, a frontmen popularnog benda, uslikan je kako ljubi svoju devojku na rastanku,nakon čega se, kako su preneli strani mediji, pridružuje prvoj liniji fronta u aktuelnom ratu u Ukrajini.

ИЗ ТОРИНА НА ФРОНТ: Победник Евросонга иде на прву линију у Украјини

Foto Tanjug/AP

Oleg Psiuk, frontmen folk-rep grupe uslikan je danas ispred svog hotela u Torinu u Italiji, sa devojkom Aleksandrom, dok je odlazio da brani Ukrajinu u ratu protiv Rusije.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, sinoć se obratio javnosti nakon pobede Ukrajine na "Evroviziji" i rekao da će se sledeće godine prestižno muzičko takmičenje održati u Mariupolju, iako je trenutno ovaj grad pod opsadnom ruskih snaga, piše "Mailonline".

Foto: Printscreen

Da podsetimo, sinoć je na "Evroviziji" pobedu odnela Ukrajina, koju je predstavljao Kaluš orkestar, dok je naša Ana Đurić Konstrakra sa svojom pesmom "In corpore sano", osvojila visoko 5. mesto.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (3)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis