AMERIČKA POMOĆ UKRAJINI: Klub u Las Vegasu objavio oglas za ukrajinske striptizete (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 05. 2022. u 19:15

JEDAN američki striptiz klub rešio je da podrži Ukrajinu u postojećoj krizi na veoma neobičan, a neko bi rekao i - bizaran način.

АМЕРИЧКА ПОМОЋ УКРАЈИНИ: Клуб у Лас Вегасу објавио оглас за украјинске стриптизете (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Striptiz klub „Litl Darlings“ u Las Vegasu s vremena na vreme postavlja privlačne i kontroverzne reklame na bilbordu ispred ulaza, pišu američki mediji, a sada je rešio da podrži Ukrajince u njihovoj borbi protiv Rusije angažujući ukrajinske striptizete!

Na nedavno postavljenom bilbordu ispred kluba jasno piše:

- Imamo audiciju za ukrajinske striptizete.

Sastavni deo oglasa je i ukrajinska zastava sa tekstom ispod nje: „Mi smo uz Ukrajinu“.

Menadžer kluba Pit Dotor, rekao je za Foks 5 da su već angažovali jednu ukrajinsku plesačicu, piše „Njujork post“, a na pitanje da li je oglas, na koji se ova plesačica javila neprikladan, Dotor je odgovorio:

- Ovo je više od onoga koliko mi daleko možemo da odemo. Mi smo uz njih i ovo nije ništa uvredljivo. Ako možemo da pomognemo na bilo koji način, ovo je najbolji, možda pomognemo nekome da nađe posao - rekao je Dotore.

Ne dele, međutim svi stanovnici Las Vegasa stavove menadžera ovog kluba. Lokalna biznismenka Meri Grejs Iniguez upitala je, u izjavi za Foks 5 zašto nema alternativnog pristupa.

- Zašto striptiz klub nije ponudio direktorsku poziciju nekome iz Ukrajine? Zašto klub ne bi mogao da ponudi nekoj ženi rukovodeću poziciju - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)