"MIRNO SPAVAJTE!" Lavrov u dve rečenice potpuno razobličio licemerje zapadne histerije (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2022. u 17:23

ŠEF ruske diplomatije Sergej Lavrov u intervjuu za TV Al Arabija imao je nekoliko saveta za sve one koje situacija u Ukrajini toliko potresa da ne mogu da spavaju zbog nje.

МИРНО СПАВАЈТЕ! Лавров у две реченице потпуно разобличио лицемерје западне хистерије (ВИДЕО)

Foto: AP

- Ako ne možete da spavate zbog konflikta Rusije i Ukrajine, ima nekoliko saveta kako bi se umirili. Prvo: zamislite da se ovo dešava u Africi ili na Bliskom istoku. Drugo: Zamislite da je Ukrajina Palestina, a Rusija Amerika - rekao je Lavrov.

O licemerju Zapada govorila je i portparol ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova za ATV, govoreći o NATO agresiji na SRJ 1999. godine. Ona je ukazala na činjenicu da je jedna od posledica NATO bomardovanja što se deca rađaju bolesna, te da je kontaminirana hrana i zemlja koja daje prinos.

- I nema nikakvih vapaja javnosti, javnih pobuna pravnih organizacija, koji bi davali grantove od strane EU za rešavanje ovih ili onih problema, kako isplaćivati ljudima odštetu, kako lečiti ljude i tako dalje. Nikakve 'Anđeline Žoli' ne lete u Beograd i ne drže za ruku decu koja se rađaju bolesna jer su im roditelji bili otrovani. To nije zanimljivo, toga nema - navela je Zaharova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično