DRAMA U LONDONU: Sumnjivo vozilo u bilizini kancelarije Borisa DŽonsona, policija na terenu (FOTO)

Tanjug

09. 05. 2022. u 18:12

BRITANSKA policija je danas saopštila da istražuje sumnjivo vozilo u Vestminsteru, u blizini parlamenta i kancelarije britanskog premijera Borisa Džonsona i da je zatvorila ulice u toj oblasti tokom incidenta.

ДРАМА У ЛОНДОНУ: Сумњиво возило у билизини канцеларије Бориса Џонсона, полиција на терену (ФОТО)

Boris Džonson, Foto AP

Svedok Rojtersa je čuo prigušeni prasak u toj oblasti, iako policija nije saopštila da li je došlo do kontrolisane eksplozije.

- Policija se trenutno nalazi u blizini Vestminsterske opatije i bavi se incidentom koji uključuje, kako se veruje, sumnjivo vozilo - objavila je Londonska policija na Tviteru.

- Veliki broj ulica je zatvoren dok se hitne službe bave incidentom - navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!