BORILI SU SE KAO MAHNITI ALI NAS NISU ZAUSTAVILI: Vojska LNR zauzela teško utvrđenu industrijsku zonu u Rubežnom (VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru

30. 04. 2022. u 20:18

NARODNA milicija LNR preuzela je kontrolu nad industrijskom zonom Rubežnoje, koju su ukrajinske snage bezbednosti pretvorile u jedno neprekidno utvrđeno područje, rekao je službenik pres službe Narodne milicije Anton Mikužis.

БОРИЛИ СУ СЕ КАО МАХНИТИ АЛИ НАС НИСУ ЗАУСТАВИЛИ: Војска ЛНР заузела тешко утврђену индустријску зону у Рубежном (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/Ilustracija


-Naše snage su isterale ukrajinske nacionaliste iz industrijske zone grada Rubežnoe, koju su pretvorili u utvrđeno područje, rekao je Mikužis novinarima.
Jedan od učesnika napada pokazao je novinarima položaje ukrajinskih militanata. Prema njegovim rečima, ofanzivu Narodne milicije ometale su podzemne komunikacije između prodavnica, po kojima su se militanti kretali bukvalno u punoj visini. Zbog toga su se snage bezbednosti ovde povukle iz stambenog naselja Rubežnoje, gde takve komunikacije nema.



-Otpor je bio žestok. Radili su mitraljezi, radio je snajper. Bili su pod nekakvim sredstvima, ničega se nisu plašili, nisu se bojali, rekao je novinarima borac Narodne milicije.

BONUS VIDEO - OSLOBOĐENjE JE BLIZU: Žestoke borbe u Mariupolju, Rusi uništavaju nacističke jedinice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)