JEDNOG DANA ĆU TO URADITI I ZGROZIĆETE SE: Lukašenka razbesnelo ponašanje zapadnih diplomata

Novosti onlajn

16. 04. 2022. u 16:45

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da je rad zapadnih diplomata u republici, čiji su rezultat, između ostalog, sankcije, "već srodan fašizmu".

ЈЕДНОГ ДАНА ЋУ ТО УРАДИТИ И ЗГРОЗИЋЕТЕ СЕ: Лукашенка разбеснело понашање западних дипломата

Foto: Arhiva Novosti

- Jednog dana ću to učiniti. Sumiraćemo sve dokumentovano i reći vam šta rade ovde. Zgrozićete se. Ovo više nisu ni nacisti, ovo je već srodno fašizmu, šta rade ovde u Belorusiji. To može videti u obliku ovih sankcija i pritiska na Belorusiju - rekao je Lukašenko.

Tokom posete državnom memorijalnom kompleksu Hatinj u subotu, predsednik Belorusije je rekao da će jednog dana beloruskom društvu saopštiti o tajnim aktivnostima zapadnih diplomata u Belorusiji.

BONUS VIDEO:

RUSKA BESPILOTNA LETELICA U AKCIJI: Prikazano kako prate ukrajinsku vojsku

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)