PORUKA KADIROVA MARINCIMA IZ MARIUPOLJA: Ovo je veoma ispravan izbor!

P. Z. S. / telegram@RVvoenkor

05. 04. 2022. u 00:20

LIDER Čečenije Ramzan Kadirov uputio je poruku pripadnicima 503. bataljona pomorske pešadije Ukrajine koji su položili oružje u Mariupolju.

ПОРУКА КАДИРОВА МАРИНЦИМА ИЗ МАРИУПОЉА: Ово је веома исправан избор!

Foto: Youtube printscreen/Events

- Uvek sam se obraćao ukrajinskoj vojsci sa predlogom da se preda i da zajedno sa ruskom vojskom uspostavi red u zemlji zarad mirnog života mnogostradalnog ukrajinskog naroda. Ovaj poziv je čulo 267 ljudi. Njihove porodice više ne moraju da brinu o njima. Potpuno su bezbedni.

Apelujem na one koji još razmišljaju. Ne borimo se protiv civila. Borimo se sa banditima, nacistima, azovcima i šejtanima, koji neće doneti ništa dobro ni Rusima ni Ukrajincima. Idi na pravu stranu!

Specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini počela je 24. februara. U toku su žestoke borbe u Mariupolju i Donbasu. Predsednik Vladimir Putin nazvao je njen cilj „zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“.

Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“, da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.

BONUS VIDEO - VOJSKA DNR ČISTI MARIUPOLj: Pripadnici "Azov-a" digli u vazduh Dramsko pozorište

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)