EKSPLOZIJA U BELGORODSKOJ OBLASTI: Povređena četiri policajca

Tanjug

29. 03. 2022. u 22:21

ČETIRI policajca povređena su u eksploziji u blizini Belgorodske oblasti u Rusiji, rekao je portparol hitne pomoći za RIA Novosti.

ЕКСПЛОЗИЈА У БЕЛГОРОДСКОЈ ОБЛАСТИ: Повређена четири полицајца

Foto Tanjug/AP

- Prema preliminarnim podacima, četiri policajca su povređena u eksplozijama u Belgorodskoj oblasti - rekao je on.

Eksplozije su ođeknule u selu Krasni Oktjabr u Belgorodskoj oblasti, koje se graniči sa Ukrajinom, objavio je na Telegramu gubernator Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov, prenosi TAS S.

- Na teritoriji Belgoroda i Belgorodske oblasti čuju se eksplozije. Incident se dogodio u blizini sela Krasni Oktjabr. Na licu mesta rade sve hitne službe. Kasnije ću vas obavestiti o uzroku eksplozije - napisao je Gladkov.

Selo Krasni Oktjabr nalazi se u blizini rusko-ukrajinske granice.

BONUS VIDEO:

"Z" I "V" NA VISINI OD 3.000 METARA: Ruski padobranci podržali Specijalnu rusku vojnu operaciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)