PRIZNANJE UKRAJINSKIH VOJNIKA: Mizincev - "Kijevske vlasti naredile montiranje video-snimaka"

Novosti onlajn

29. 03. 2022. u 21:12

KIJEVSKE vlasti naložile su ekstremističkim bataljonima da režiraju montirane video-snimke o pljački i masovnim ubistvima koje, navodno, izvode ruski vojnici, saopštio je načelnik Nacionalnog Centra za upravljanje odbranom Rusije general-pukovnik Mihail Mizincev.

ПРИЗНАЊЕ УКРАЈИНСКИХ ВОЈНИКА: Мизинцев - Кијевске власти наредиле монтирање видео-снимака

Ukrajinski vojnici / Foto AP

- Prema svedočenju ukrajinskih vojnika koji su se predali, u ekstremističkim bataljonima sistematski stižu naredbe od kijevskih vlasti da pripremaju montirane video-snimke o zverstvima i masovnim ubistvima civila, pljački i uništavanju socijalne infrastrukture koje su, navodno, počinili ruski vojnici - izjavio je Mizincev.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

BAZA PUKA AZOVA KOD MARIUPOLjA: Nacisti bili smešteni ​​u odmaralištima Urzuf i Jurjevka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi