PRONAĐENA CRNA KUTIJA: Novi detalji pada kineskog aviona

Novosti online

23. 03. 2022. u 10:41

JEDNA od dve crne kutije kineskog aviona koji se srušio u ponedeljak je pronađena, javlja novinska agencija "Sinhua", a prenosi "Blumberg".

ПРОНАЂЕНА ЦРНА КУТИЈА: Нови детаљи пада кинеског авиона

Foto: Tviter printskrin/@IFENewsAgency/@Angellai9

Pronalazak crnih kutija ključan je u otkrivanju razloga pada aviona boing 737.

Pretpostavlja se da su svih 123 putnika i devet članova posade mrtvi. Državna televizija javila je da su spasilačke akcije zaustavljene u sredu zbog lošeg vremena. Iako su zvaničnici rekli da je prerano reći šta je uzrokovalo nesreću, avio-kompanija China Eastern Airlines je prizemljila svoju flotu aviona Boing 737-800, a hiljade letova je otkazano.

Poslednja avionska nesreća sa smrtnim ishodom u Kini zabeležena je 2010. godine, kada su u padu aviona prilikom sletanja na aerodrom u Jičunu zbog loše vidljivosti poginule 44 osobe, od 96 putnika koji su bili u letelici.

BONUS VIDEO - MOĆAN SNIMAK MINISTARSTVA ODBRANE RUSIJE: Prikazan udar raketnog sistema na oružane snage Ukrajine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku