ŽESTOKE NOĆNE BITKE NAJAVLJUJU PAKLENO JUTRO: Počele operacije za zauzimanje gradova Harkov, Slavjansk i Avdejevka (VIDEO)

P. Z. S. /telegramt/RVvoenkor

15. 03. 2022. u 01:33

DRUŠTVENE mreže izveštavaju o žestokim sukobima na tri fronta, u Harkovu, Slavjansku i kod Avdejevke.

ЖЕСТОКЕ НОЋНЕ БИТКЕ НАЈАВЉУЈУ ПАКЛЕНО ЈУТРО: Почеле операције за заузимање градова Харков, Славјанск и Авдејевка (ВИДЕО)

Foto telegram Voenkor Kotenok Z

- Počinje operacija oslobađanja Slavjanska, bitka besni u selu Bogorodičnoje, koje se nalazi 15 km od Slavjanska, pišu meštani. Artiljerija radi, Oružane snage Ukrajine i nacionalni bataljoni digli su most u vazduh.

Takođe se navodi da se vodi bitka između Eremovke i Studenoka, na mostu je došlo do eksplozije, šteta je još nepoznata.

Podsetimo, Slavjansk (DNR) se herojski borio protiv nacista i zauzele su ga Oružane snage Ukrajine 2014.

U Harkovu se nastavljaju žestoki sukobi

Očevici na mreži pišu da se područja grada obuhvaćena bitkama pretvaraju u pakao.

„Na Gagarinu je sada veoma vruće“, dodaju stanovnici.

Foto: Printscreen


Pripreme za napad na utvrđenu ukrajinsku liniju

Snažna kanonada i eksplozije kod Donjecka: Ruske trupe i trupe DNR počinju pripreme za napad na utvrđeni pojas Oružanih snaga Ukrajine.

Grad Avdejevka kod Donjecka zauzele su Oružane snage Ukrajine i Nacionalni bataljoni 2014. godine i pretvorili ga u pravu tvrđavu. Sa teritorije ovog grada se osam godina vrši granatiranje glavnog grada DNR - Donjecka.

BONUS VIDEO - OSLOBOĐENjE JE BLIZU: Žestoke borbe u Mariupolju, Rusi uništavaju nacističke jedinice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)