SAD I NATO NAORUŽAVAJU KIJEV: Obezbedili još 17.000 komada protivtenkovskog oružja

Novosti online

07. 03. 2022. u 20:44

SJEDINjENE Američke Države i NATO za manje od nedelju dana dostavili su Kijevu preko 17 hiljada komada protivtenkovskog oružja, prenosi „Njujork Tajms“.

САД И НАТО НАОРУЖАВАЈУ КИЈЕВ: Обезбедили још 17.000 комада противтенковског оружја

Foto: MO SAD

-Za manje od nedelju dana, SAD i NATO prebacili su više od 17 hiljada komada protivtenkovskog oružja, uključujući 'Džavelin', preko granica Poljske i Rumunije, istovarivši ih iz velikih teretnih vojnih aviona kako bi ih kopnom isporučili Kijevu i drugim većim gradovima, piše u saopštenju ovog lista.

Podsetimo, Rusija je 24. februara pokrenula specijalnu operaciju čiji je cilj demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine, kao i „zaštita ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“.

Prema saopštenju Ministarstva odbrane Ruske Federacije, Oružane snage napadaju samo vojnu infrastrukturu i ukrajinske trupe, nema pretnje po civilno stanovništvo.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO - RUSKI KOMANDOS O BORBI SA DESNIM SEKTOROM: "Predali su se, veliki pozdrav građanima Rusiji!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove